10 Nisan 2014 Perşembe

Ne alırdınız?

  İşten ya da okuldan geldiğimizde evde yemek yoksa -ki öğrenciyseniz çoğu kez yemek yoktur- eliniz direkt telefona gider. Buzdolabının üzerindeki magnetlerden bugün ne yesem diye bakınırsınız. Her gün önünüze hazır yemek gelmesi, bulaşık derdinin olmaması güzel şey tabii. Ancak, belli bir zaman sonra ev yemeklerine olan özleminiz artıyor. Her ne kadar 'fast food gençliği' olsak da ev yemeği olmadan olmaz. Sonuçta ev yemeği denen olay yemek kültürümüzde var ve yemek alışkanlıkları kolay kolay değişmez. Hal böyle olunca ev yemeği yapan yerlerin de sayısı artmaya başladı. Sevgi Kaya Gönül Abla isimli küçük bir lokantanın sahibi. Kendisi bulunduğu çevrede oldukça popüler. Komşuları evde pişirmek yerine, özel istekte bulunup canlarının çektiği yemeği yaptırıyorlar.
  Sevgi Kaya ile mesleği üzerine yaptığımız röportajı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder